Laden
Custom made USB Sticks

Bedrukte Custom made USB stick in de vorm van een konijn relatiegeschenk

Custom made USB stick in de vorm van een konijn - Premiumgids

Artikelnummer: PGPIXCUSTUSBKONIJN

De custom made USB stick in de vorm van een konijn is naar eigen wens vorm te geven en te voorzien van uw  logo of bedrijfsinformatie. Hierdoor is het een goede reclamedrager voor uw organisatie die perfect aansluit bij uw huisstijl. Gebruik de Custom made USB stick bijvoorbeeld als relatiegeschenk tijdens de paas periode. Of deel hem uit tijdens beurzen of evenementen. 

De Custom made USB stick in de vorm van een konijn is leverbaar met verschillende geheugencapaciteiten. De minimaal mogelijke geheugencapaciteit is 1 GB en de maximaal mogelijk geheugencapaciteit is 32 GB.

De minimale afname voor deze custom made USB stick is 100 stuks. Vanaf dit aantal maken wij op aanvraag gratis een digitaal ontwerp van uw wensen. 

2D: De richtprijs van € 5.02 is gebaseerd op een afname vanaf 2.000 stuks en 1GB geheugencapaciteit. Instelkosten groot/complex: € 155,-. Instelkosten klein/simpel: € 129,-

3D: De richtprijs van € 6.58 is gebaseerd op een afname vanaf 2.000 stuks 1GB geheugencapaciteit. Instelkosten groot/complex: € 455,-. Instelkosten klein/simpel: € 299,-

Specificaties

• Levertijd: Circa 10 werkdagen i
• Materiaal: PVC
• Minimale afname: Vanaf 100 stuks
1
Aantal
 
Aantal stuks
Kies uw aantal
Sample bestellen
 
 
2
Bewerkingsmogelijkheden
 

Bewerkingspositie

Op 1 zijde

Aantal kleuren
Onbedrukt
Bewerkingstechniek
Onbedrukt
 
 
3
Geheugencapaciteit
 
U kunt nog geen offerte aanvragen/bestelling plaatsen, omdat nog niet alle bovenstaande verplichte stappen zijn ingevuld.
Voor deze aanvraag bieden wij u graag maatwerk. U ontvangt binnen één uur een persoonlijk voorstel/reactie van ons.
Vraag uw offerte aan of bel +31(0)475-537508 Plaats uw bestelling of bel +31(0)475-537508