Laden
Custom made USB Sticks

Bedrukte Custom made aardappel USB stick relatiegeschenk

Custom made aardappel USB stick - Premiumgids

Artikelnummer: PG351AARDAPPEL

Verras uw klanten en relaties met deze originele custom made USB stick in de vorm van een aardappel. Deel hem bijvoorbeeld uit tijdens een open dag of een evenement. Hij is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een landbouwer of een cafetaria. De USB stick kan geheel naar eigen wens worden vormgegeven en daarnaast geproduceerd worden in uw eigen kleur. Om hem helemaal aan te laten sluiten bij uw huisstijl kunt u hem voorzien van een logo of tekst naar keuze. Op aanvraag maken wij gratis een digitaal ontwerp van uw wensen. 

De custom made aardappel USB stick is leverbaar met verschillende geheugencapaciteiten van 1 GB t/m 32 GB. De minimale afname bedraagt slecht 100 stuks. 

U kunt uw naamsbekendheid dus op een relatief goedkope en laagdrempelige manier vergroten. Daarnaast is een USB stick een artikel dat meerdere malen gebruikt zal worden. Uw bedrijfsinformatie zal dus meerdere malen onder de aandacht van uw doelgroep komen. 

Specificaties

• Levertijd: Circa 20 werkdagen i
• Materiaal: PVC
• Minimale afname: Vanaf 100 stuks
1
Aantal
 
Aantal stuks
Kies uw aantal
Sample bestellen
 
 
2
Bewerkingsmogelijkheden
 

Bewerkingspositie

Op 1 zijde

Aantal kleuren
Onbedrukt
Bewerkingstechniek
Onbedrukt
 
 
3
Geheugencapaciteit
 
U kunt nog geen offerte aanvragen/bestelling plaatsen, omdat nog niet alle bovenstaande verplichte stappen zijn ingevuld.
Voor deze aanvraag bieden wij u graag maatwerk. U ontvangt binnen één uur een persoonlijk voorstel/reactie van ons.
Vraag uw offerte aan of bel +31(0)475-537508 Plaats uw bestelling of bel +31(0)475-537508